Innsamling til Klimovichi

HomeDiverse

Innsamling til Klimovichi

Det har vært gjennomført seks sommeropphold for barn og familier. I tillegg til dette har vi kjørt åtte hjelpesendinger. Det har vært levert utstyr til skoler, skole/hjem for psykisk utviklingshemmede, barnehjem, barnehager, gamlehjem, sykehus og brannvesen samt hjelp til privatpersoner. Vi har hatt 58 sommerbarn på leir og disse har vi fulgt (fra 1995) fra 10-11 års alderen til de nå er voksne. Hjelpen har gått til disse barna, deres familie og venner og her har «hjelpekretsen» bare blitt større og større, noe vi mener er veldig viktig fordi vi når den vanlige mann i gata.

Prosjekt Klimovichi drives på privat basis av familien Andrew og Britt Kristiansen og i tillegg har vi en handfull uunnværlige «trofaste hjelpere». Inntektene som vi får inn i form av loddsalg, sponsorinntekter fra bedrifter og privatpersoner og andre arrangementer pluss en mindre støtte fra Utenriksdepartementet, går uavkortet til prosjektet.

Ved forrige hjelpesending i august hadde vi med brannmann Jan Burud fra Halden brannvesen. Han inspiserte brannstasjonen i Klimovichi og fant at den var meget dårlig utstyrt med absolutt alt som skal til for å drive en brannstasjon.
Våre planer for kommende år er å prøve å få inn midler til en sommerleir for bl.a. barnehjemsbarn. I tillegg til dette skal vi også prøve å gjennomføre en hjelpesending antagelig høsten 2002. Vi har fått en fullt utstyrt ambulanse som vi skal gi til sykehuset der. I tillegg håper vi å kunne samle inn en del utstyr til brannstasjonen.

Har noen mulighet til å hjelpe oss med å hjelpe deres kolleger som arbeider under svært vanskelige forhold, så vil det bli vist en enorm takknemlighet.
Vi ønsker å rette en takk til Aremark, Halden og Askim brannvesen, Tanum redningstjeneste i Sverige og Norske Skog brannvern, avd. Halden for utstyr til hjelpesendingen i høst.
 

Har dere noe brannutstyr å avse, så ta kontakt med Andrew Kristiansen, Billebakkveien 21, 1783 Halden, telefon 69 1 8 00 92 eller e-mail: klimovichi@halden.net.
 

Publisert: 05-09-2001

COMMENTS