1000 testhorn til «Brannmenn mot kreft»

HomeDiverse

1000 testhorn til «Brannmenn mot kreft»

Anders Hansson sponser «Brannmenn mot kreft» med 1000 testhorn! Anders Hansson er brannmann i Sverige og driver med produktutvikling på fritiden. En av hans gode ideer er testhornet. Dette er et solid skohorn som også brukes til testing av røykvarsleren din

Sammen med en representant for distributøren av testhornet i Norge, overrakte Anders Hansson 1000 rosa testhorn med røykvarslerbatteri til «Brannmenn mot kreft» på hovedbrannstasjonen i Bergen. I tillegg ble det overrakt et rosa håndslukkeapparat til sparebøsse og en rosa brannhjelm – alt trykt med Brannmenn mot kreft logoen.

Om testhornet:
–    et anatomisk, robust og veldesignet skohorn produsert i gjenvinnbar ABS-plast.
–    en egen tapp i enden som passer til testknappen på de fleste røykvarslerne som finnes på markedet.
–    Lengde på 78 cm gjør at du rekker både opp for å teste røykvarsleren uten å stå på en stol, samt at du slipper å bøye deg for å bruke testhornet som et vanlig skohorn
–    Alle testhorn har påtrykt en kortfattet bruksanvisning.
For mer info se www.testhornet.se

Støttefond 
Brannmenn mot kreft vil rette en stor takk til Anders for støtten til vårt arbeide i denne svært viktige saken. Foruten oppfinneren selv vil vi også takke de som har jobbet i kulissene for å få til dette.
Testhornet skal selges for 100 kroner per stk. Inntektene fra salget skal gå til etablering av «Brannmenn mot kreft støttefond». Målsettingen med fondet er å kunne støtte opp om forskning og utvikling av gode preventive tiltak som kan bidra til å redusere kreftrisiko for oss brannfolk. 

Newer Post

COMMENTS